Sommer 2015

IMG_0439-001

IMG_0459-001

IMG_0371-001

IMG_0292-001

Efter min Maiko-makeover sidst i juni måned, fik jeg ikke rigtig opdateret videre herinde. Lige pludselig havde jeg ikke længe tilbage, før jeg skulle rejse hjem til Danmark. Derfor besluttede jeg for at holde en lille pause og nyde resten af tiden sammen med min familie i Japan. Jeg fik set og oplevet en masse – bl.a. vandret hele pilgrumsruten på Fushimi Inari-taisha, drukket grøn Matcha the ved Kinkaku-ji (Det Gyldne Tempel), været betaget af bambusskoven i Arashiyama og gået rundt i mellem tamme Sika-hjorte i Nara.

Der er stadig en hel masse, som jeg vil prøve i Japan. Men næste gang turen går dertil, så bliver det forhåbentlig sammen med min kæreste. (Jeg prøver stadig at lokke med Mount Fuji i Shizouka og Harry Potter Land i Osaka, haha.)

  To uger efter jeg kom hjem fra rejsen, tog jeg til min første teori-aften til jagttegn. I næste uge skal jeg også på skydekursus sammen med min far – hvor jeg kommer til at være den eneste uden jagttegn. Mon ikke jeg ender med at underholde alle de andre jægere…

Jeg har ikke været på ferie med min kæreste her i sommeren, men vi har haft nogle hyggeligt dage sammen, når vi endelig har haft fri samtidig. Det kan også være rart bare at gå en lille tur.. Her var vi så i Slagelse for at få tiden til at gå, inden jeg skulle med toget tilbage til København – og han skulle selvfølgelig blive i provinsen pga. øvning med band.

Og d. 30. juli fyldte jeg 23 år… Jeg er ikke helt tilfreds med at blive ældre og “mere voksen”, men det er altid lækkert med kage og gaver. Så kan det lige gå 🙂 Og så har det været fantastisk vejr herhjemme det sidste stykke tid! Det må gerne holde lidt endnu inden det for alvor bliver efterår med kulde, regn og blæst.

I morgen skal jeg på intro på HD-studiet. Det bliver spændende at se, hvor mange der egentligt starter på studiet – og hvordan det hele kommer til at forløbe.  Men det betyder, at jeg hellere må hoppe i seng, så jeg kan være klar til en hel arbejdsdag + aftenskole!

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Sommer og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar