Solformørkelse i KBH?

Dette var solformørkelsen i går set fra Frederiksberg… Der var ikke rigtig noget at se på. Jeg kiggede efterfølgende på Instagram under #DRsolformørkelse – og damn it, Jylland var åbenbart the place to be!! Jeg ville også gerne have set the real deal.

image3

Efter arbejdet var jeg ude og spise med min kæreste og hans forældre. Det var rigtig hyggeligt – og vi sluttede af med te, kaffe, flødeboller og X-factor hjemme hos os på Nørrebro. (Se hvor fint man kan blande cordial-stellet i forskellige farver 🙂 )

image1

Min kæreste og jeg så filmen Divergent på YouSee Play i torsdags – og så spurgte han mig i går, om vi ikke lige skulle tjekke, om 2’eren (Insurgent) stadig gik nogle steder så sent. Der var jeg heldig (for jeg havde set Divergent før og bare ventet på efterfølgeren), for den gik sgu stadig klokken 22:30 på Empire Bio. Det blev så uden slik og popcon for første gang, da vi var helt mætte fra den gode middag + dessert. Filmen var rigtig god og fangede publikum – også selvom vi kun var 7 personer i biografsalen 😀 Men den kan i hvert fald anbefales! Glæder mig allerede til den næste film… Som nok først er klar engang i 2016 😛

image2

Jeg har haft en super overskudsagtig morgen. Jeg fik bagt disse lækre boller for første gang efter en opskrift fra Valdemarsro.dk 🙂 Dejlige, luftige boller, som mætter rigtig godt. Jeg lavede dejen i går aftes inden biografturen og lagde skålen med dej i køleskabet. Og i morges kom jeg dem på en bageplade – 15 minutter senere var der friskbagte boller! Dejlig nemt – jeg er fan!

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i København, Weekend og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar