Roskilde Festival 2013

De sidste to uger har været hektiske samtidig med, at det har været skønt! Efter en veloverstået matematik eksamen gik dagene op til Roskilde Festival med arbejde, Danser med Damer koncerter, en tur til grænsen for at købe provianter og personalefest + en meget stressende og dyr proces med at søge visum til Kina… Men jeg nåede det hele!

For femte år i træk

Jeg har haft en super god festival. Sådan hænderne-op-over-hovedet fedt! Jeg har godt nok været lidt skeptisk omkring køb af billetten pga. musikprogrammet i år ikke har været helt vildt for mig. Men der har også været rigtig mange gode opvarmningsbands + musik under spilledagene, som jeg ikke har kendt til hjemmefra. 
Lemâitre. Et dejligt sløret stemningsbillede fra Apollo Countdown scenen. Det var nok en af de bedste koncerter under warm-up dagene! Det var en fest med fed musik! Hvis man er til Daft Punk og det, der ligner – så skulle man helt sikkert høre noget mere af det her 🙂Rihanna. Jeg er ikke den største fan.. Men jeg må indrømme, at det er lidt vildt, hun kom på Roskilde Festival. Og overraskende nok, så kunne jeg synge med på næsten alle sange! Det er jo helt utroligt, at hun bare har smidt det ene hit ud efter det andet. Det eneste skuffende var nok, at mange (alle!) ventede på, at der gemte sig et eller andet overvældende kostume indenunder dragten. Men ellers var det en ret sej koncert, og hun fik jo 6 ud 6 stjerner i anmeldelsen 😉

Det var bare lige to koncerter, som jeg nok ikke lige glemmer foreløbig. Men udover dem, så var der også gode koncerter som Quadron, The Soul Rebels, Of Monsters And Men, The Lumineers, Kraftwerk osv… Der var også mange koncerter, hvor jeg kun var der den første halve time, så jeg har faktisk set og hørt rigtig meget – mere end alle de andre år! Men det er nu meget rart at ligge i egen seng… Så ses vi igen næste år!
Kraftwerks publikum så nok lige dumme ud alle sammen 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Festival, Musik, Sommer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar