Roma 2014

IMG_4527-001

I søndags kom min kæreste og jeg hjem fra en dejlig tur i Rom. Det var noget varmere end herhjemme, og i lørdags var det endda over 20 grader! Vi boede i Trastevere-området, som faktisk bare lignede en gammel industri-by. Men når man kom længere ind mod centrum, så var der mange hyggelige caféer og restauranter gemt væk på små sidegader. Det overraskede mig, hvor nemt det egentligt var at finde rundt i Rom. Sporvogn, regionaltog, gåtur – alt var bare lige til! Men også ret udmattende. Vi har afsted i fem dage, og den ene af dagene var vi i hvert fald ude og gå over 20 km. Åh, mine små fødder gjorde så ondt, at jeg sidst på dagen skiftevis måtte træde på siden af fødderne. Kan ikke anbefales. Man ligner en klovn. “Dumme turister!”

P1040539-001

P1040533-001

Vi gik helt til tops i Sankt Peterskirken. UDEN elevator. Det tog omkring 20 minutter – trapper, trapper og atter trapper. Udsigten var flot!! Men hold da op, det føltes som en evighed. Rundt og rundt i ring. Jeg blev lidt svimmel sidst, for jo højere man kom opad, jo smallere blev gangarealet og trapperne. En lille smule klaustrofobisk. Men det er vel en del af “pilgrimsrejsen” 🙂

P1040570-001

P1040563-001

P1040560-001

Den sidste aften var vi ude og spise på en restaurant i Trastevere, der hed “Ristorante Arco di Calisto”. (Wow, det er ret imponerende, at jeg kunne huske det, når man tænker på al den vin, som røg indenbords…) Der sad et italiensk par ved nabo-bordet og vi faldt i snak med dem. Manden arbejdede inden for modebranchen, og kvinden kom oprindeligt af Venedig. Det var lige akavet til at starte med, da han spurgte ind til os; “Hvor kommer I fra? Hvor gamle er I? Årh, hvor er det smukt!” Min kæreste følte sig lidt overset på et tidspunkt. De sagde hele tiden Bellissima, mens de kiggede på os. “De kigger kun på dig jo, det er dig som de taler om”. Hahaha.

IMG_4563-001

IMG_4568-001

Anledningen til vores lille rejse (udover bare at komme væk fra kulden!) var for at fejre vores 7-års dag d. 12. december ❤ ❤ ❤ Og jeg må sige, at dagen blev nydt i skønne omgivelser!

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i Kærlighed, Rejse og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar