Perfekt start på året!

image

På trods af jeg er ved at blive lidt syg, så har jeg haft en fed start på det nye år. Lige op til nytår fik vi hylder og billeder op i lejligheden (det var nok godt, at vi var værterne til nytårsaften, ellers havde vi sikkert udskudt det yderligere). Der skulle ikke særlig meget til før det blev rigtig hyggeligt og hjemligt. Teakhylden er købt brugt på instagram, billedet er fra By Garmi, rammen er fra Søstrene Grene, bogen er min yndlings digtesamling og den flotte guld-Buddha er fra Nepal, som min kæreste købte på sin rejse.

image (1)

Jeg har også følt mig ekstra kreativ i denne måned. En ting er at det vanvittigt svært at komme ud af sengen om morgenen, men lige så snart jeg er hjemme igen om aftenen, så er der bare 100 forskellige ting, som jeg vil i gang med. Garnet er pt. på tilbud hos Nicoline Garn på Nørrebro – 140 kr. for 10 nøgler.

image (3)

Jeg fik endelig knækket knoden til zigzag-tæppet! Dog med en smule hjælp fra @ibenerica på Instagram – jeg var kommet lidt forkert i gang til at starte med, så det så helt mærkeligt ud. Men nu kører det bare “dauda” 🙂 Opskriften findes under hashtagget #ibensdiy.

image (4)

I sidste uge fik jeg en lønforhøjelse. Det er altid skønt at blive rost for sit arbejde og blive værdsat i virksomheden. Det blev ikke just fejret, da min kæreste er i gang med sine eksamener i denne måned – men vi fik da lidt lækkerier i weekenden. Hjemmelavet ebi hapsere – kan helt klart anbefales! Og min egen nemme spicy dip består af: creme fraiche, mayonnaise og stærk chili sauce.

image (5)

Jeg blev færdig med et par strikket strømper. Opskriften er fra Bumbos hjemmeside. De er faktisk strikket til min kæreste, så de er for store til mig. Men jeg har besluttet mig for at beholde dem selv! De er så retro i farverne og rare at have på 🙂

image (6)

Jeg fik dette med posten i dag fra Garnudsalg.dk. Blackhill højlandsuld, Blackhill Silk Mohair og Hiroshima Tulip rundpinde. Jeg vil forsøge at strikke en trøje for aller første gang. Det vil nok tage resten af året og måske mere til – for hvis jeg bliver frustreret over den kryptiske strikkeopskrift, så vender jeg altid tilbage til at hækle. Det er så dejlig nemt. Men det er Slægtningen af Pia Hernø, som jeg vil prøve at strikke. Nu må vi se, hvor langt jeg når inden jeg støder på de første fejl/problemer.

Og nå ja, det allervigtigste!! Jeg er blevet godkendt til at deltage i et internationalt projekt i Estland i perioden 24. januar – 1. februar. Det hele bliver sponsoreret af bl.a. ERASMUS+, så både fly og ophold bliver betalt. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme af sted (også selvom det kommer til at være langt under frysepunktet alle dage). Vi kommer til at være 30 unge fra Danmark, England, Letland, Litauen, Tjekkiet, Østrig, Spanien, Italien og Polen. Jeg har fået denne plads gennem Dansk ICYE. Hvis du er på sabbatår eller bare har fri de næste par måneder, så tjek deres hjemmeside ud – der er også rejser med kort varsel, lange såvel som korte ophold. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme med på det kursus og lære noget nyt 🙂 Så skal der bare pakkes noget VARMT tøj til turen…

 Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i Garn, Hæklet og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar