Overspringshandling


Jeg har været koncentreret i fire timer og samlet kladder til disposition over eksamensspørgsmål til mundtlig matematik. Men nu spiller James Blake på computeren, og en pose slik er fundet frem… Det må nok sund fornuft for i dag! Billedet illustrerer rigtig fint, hvordan jeg arbejder op til en eksamen – eller ikke gør. Så er der lige arbejde på folkeskolen eller restauranten, og der var også lige en aftale med en veninde eller min kæreste og bare 10.000 andre ting, jeg meget hellere vil lave end at kigge på matematik noter. Her er et par eksempler:

Find tøj til sølvbryllup

Det er først i midten af juli, så det haster ikke. MEN det gør det pludselig, når alternativet er at læse op på kedeligt eksamensstof! Jeg venter bare på lønnen rammer min konto, og så bestiller jeg disse hjem! Både kjolen og skoene kan købes på ASOS.com, og lige nu har de en rabatkode på 20 % ved køb for minimum 400 kr: ASOS-BAZAR – og den gælder frem til d. 26. juni. Så det er nu, du skal sortere i dine “Saved items” 😉 

Få ordnet negle

Så fik jeg også prøvet lakkerne fra MyBeautyBox Maj. Den fra Astor hedder 834 Fuchsia Craze – den er mere pink i virkeligheden i forhold til det sidste billede. Det er ikke lige mine farver, men jeg fik lige lyst til at komme noget nyt neglelak på. Nu kommer den næste æske også i løbet af næste uge, så får jeg sikkert endnu en neglelak, som skal testes!

Planlæg det næste sabbatår

Jeg regner med at rejse til Japan i tre måneder mellem april-juni 2014. Jeg skal gå på en sprogskole i Tokyo og bo på et kollegium med elever fra hele verden. Det vil koste mig ca. 20.000 kr. uden flybillet og lommepenge. Det vil jeg med glæde give, hvis jeg kan få lov til at bo en periode i Japan og samtidig lære lidt af sproget, inden jeg starter på studie i København – som jo skal være erhvervsøkonomi og japansk. Men først skal der lige skrabes nogle penge sammen. Hey, måske vinder jeg i lotto? I så fald bliver det ikke kun Japan, som skal opleves (læs: jorden rundt!)… Her er skolen, som jeg har kigget på.
Se, nu fik jeg lavet en hel masse – bare ikke det jeg skulle. Just do it… Tomorrow!
Hvad var din overspringshandling i dag?
Dette indlæg blev udgivet i Weekend. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar