Jagtprøve bestået og 25% igennem HD-uddannelsen

jagtprøve

Endelig lykkedes det. Jeg bestod jagtprøven i starten af måneden i Københavns Flugtskytte Klub på Amager. Det var et meget mærkeligt forløb. For det første var der 13 tilmeldte til prøven, men kun 4 personer dukkede op (inklusiv mig selv). Sagkyndig fra Naturstyrelsen syntes også, det var skørt – så han trak faktisk tiden lidt. Men der kom ikke flere, så vi kunne bare komme i gang med den teoretiske del. En skriftlig prøve med 40 spørgsmål, der skal besvares på 30 minutter. Jeg var særligt i tvivl om 5 spørgsmål, så jeg var helt vildt nervøs (for man måtte kun have 4 fejl i alt). Så jeg måtte rationalisere mig frem. Jeg afleverede min teoriprøve efter ca. et kvarters tid og gik uden for. En af de andre var gået ud før mig, så jeg spurgte ham om lige de spørgsmål, som jeg var i tvivl om. Vi havde selvfølgelig ikke svaret det samme. Shit! Så kunne jeg gå og være nervøs over det de næste 15-20 minutter endnu… Men det endte så med, at jeg var den eneste som bestod – og så med 0 fejl! Det vil sige, at jeg også var den eneste, som gik videre til den praktiske jagtprøve – afstandsbedømmelse og haglskud. Sagkyndig sagde, at det var meget usædvanligt. Det var kun sket en enkelt gang før i lige netop denne skytteforening! Jeg bestod heldigvis også den sidste del, så nu venter jeg bare på, at jagttegnet kommer med posten. Næste trin er så en haglskydeprøve til efteråret 🙂

jagtprøve

Men jeg har ikke kun læst op på jagt. I maj måtte jeg tage en uge fri fra arbejdet for at skrive en 26 siders case i Erhvervsøkonomi med min studiegruppe. To uger efter skulle jeg op i skriftligt Samfundsøkonomi uden hjælpemidler (som jeg ikke har fået karakter for endnu). Ugen efter stod det på jagtprøve. Og ugen efter det skulle jeg op i mundtligt Erhvervsøkonomi på baggrund af vores case. Klokken 9 på en søndag. I går. Og jeg fik fandeme 12! Så nu er jeg 25% igennem HD-uddannelsen 😀 Forudsat at jeg har bestået den skriftlige eksamen. Men ellers fejrede jeg det med øl på en søndag formiddag med studiegruppen, hvorefter vi fik burgere og milkshakes til “morgenmad”. En perfekt afslutning på eksamensforløbet!

jagtprøve

Men jeg kan også virkelig mærke nu, at jeg lider af søvnmangel. Når ens chef begynder at kommentere på “du ser godt nok træt ud, er du stresset?”, så er der nok noget om snakken. Jeg opdagede også først på CBS, at jeg havde gået rundt med en hæklet suttesnor som bogmærke i mine økonomi-bøger. Distræt? I den grad! Jeg er glad for at få “mit liv tilbage” nu 😀 Det har været rigtig presset de sidste to måneder med fuldtidsarbejde, undervisning og eksamener samtidigt. Nu kan jeg endelig slappe lidt af og glæde mig til, at det bliver min tur til at holde noget sommerferie.

Dette indlæg blev udgivet i Jagttegn, Studie og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar