Navneændring og flytning

P1040507-001

Ja, jeg hedder så stadig det samme og min boligsituation har ikke rykket sig det mindste. Men min blog har nu fået et nyt navn og ny adresse! Det har været en længere proces at flytte det hele fra Blogspot til Wordpres, men det er gået fint indtil videre.

Jeg synes, navnet passer bedre til de indlæg, der kommer frem her. Sysleri & Skribleri. Ikke noget formelt, men bare et hvor jeg kan slappe af og hygge mig med at skrive det ned, som jeg nu har på hjertet.

Da jeg startede med at skrive sidste år, var det midt i mit første sabbatår. Jeg vidste ikke helt, hvor længe jeg ville blive ved med at skrive – men efterhånden som det blev færre og færre indlæg om rejser og shopping, så vidste jeg godt, at det ikke var en “studenterblog” længere.

Jeg startede mit fuldtidsarbejde i januar 2014, hvor jeg i foråret fik forlænget min kontrakt, således jeg ikke skulle starte på en videregående uddannelse til september – som mange af mine venner i øvrigt skal til at starte med. Foråret 2014 var fyldt med rigtig gode og desværre også rigtig dårlige oplevelser for mig.

Men jeg kæmper videre med min boligsituation, og jeg er glad for min beslutning omkring arbejde og uddannelse. Jeg er en 22-årig med en lederstilling, som skal tage en lederuddannelse til næste år – finansieret af arbejdspladsen. Det kan jeg vist godt være fint tilfreds med. Så må jeg bare kigge med fra sidelinjen, mens de andre tager på deres introdage og rusture – for mon ikke jeg ser dem alligevel efter fyraften?

Nå, nok om det. Jeg ville bare give denne lille besked, og så håber jeg selvfølgelig, at I stadig vil læse med i ny og næ. Jeg fandt for resten postkortet fra Søstrene Grene frem, da det virkede passende i forhold til vejret i dag. Resten af dagen skal bare gå med noget mere sysleri i form af hækling og noget godt fra Netflix – og nok desværre også noget vasketøj, som jeg ikke helt kan løbe fra. God søndag herfra 🙂

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i Tanker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar