Madlavningskursus i Chiang Mai


Min kæreste med sin fine Nepal skjorte og mig med en kurv fyldt med grøntsager på det lokale marked. Vi havde meldt os til et madlavningskursus på en thailandsk skole (The Best Thai Cookery School), og det første, vi skulle gøre, var at handle ind til dagens syv retter. Det lød ret vildt, at vi skulle være med til at tilberede så mange retter, men det kunne dog lade sig gøre + det smagte virkelig godt!


Skolens baghave med en masse frugttræer og udsigt over bjergene. Som jeg ikke lige fik med. Ups.


Min lille arbejdsplads


Kokus suppe med kylling.


Papaya salat med frisk chili.


Klisterris med kokoscreme og friske mango stykker.


Vores sjove lærer der lige skulle blære sig. Han spurgte, om vi ville se ild og hvordan “farmer thai”-mad så ud. Han tog en kæmpe stråhat frem og sagde, at nu skulle vi bare se. Jeg fik lige taget billedet på det rette tidspunkt! Men bagefter var det vores tur. Jeg takkede nej og tilbød at tage et billede af Benjamin, mens han gjorde det. Ingen grund til unødvendigt at svitse øjenbryn og manke fra min side af…



We are done. Let’s eat!

Pha naeng karry med kylling, Phad thai med store risnudler og tofu, og til sidst kylling med grøntsager og cashew nødder.

Vi lavede også forårsruller med hjemmelavet sursød dip. Men det glemte jeg at tage et billede af. Skidt med det, for vi fik en kogebog med en masse forskellige thailandske retter med hjem, samt et lille diplom der viser, at vi har gennemført deres kursus. Det er jo også en meget sjov souvenir at have med hjem 😉

Er der nogen, som kunne være interesseret i en opskrift eller to herinde? 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Rejse, Thailand. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar