London, we meet again ❤

lon2

Turen gik til London i torsdags, og vi kom hjem igen søndag aften. Det var faktisk min fjerde gang. Sidst var jeg af sted med min mor og søster. Jeg havde givet min kæreste flybilletter og koncertbilletter til Tame Impala i fødselsdagsgave i efteråret. Det er altid fedt at give gaver, som man også kan nyde lidt af 😉

lon7

Vi tog til Alexandra Palace om fredagen – og der var en lille madfestival i “forhallen”, så alle kunne nå at få aftensmad og drinks inden koncerten startede. Virkelig godt koncept! Jagwar Ma var opvarmingsbandet – og jeg syntes, de var gode. Det var min kæreste ikke helt enig i. Men da Tame Impala kom på scenen, så skubbede folk sig frem – og vi stod lige pludseligt som sild i en tønde. Bandet gjorde det godt, og jeg var vild med musikken. MEN! Det var slet ikke min type koncert. De fleste folk var høje på stoffer og røg hash på et indendørs spillested, hvilket ikke var tilladt. Folk slog og skubbede til andre for at komme længere frem mod scenen. Nogle lidt mere aggressive end andre. Folk er altså meget sødere på Roskilde Festival. Medmindre du bliver fanget i et “mosh pit” selvfølgelig.

lon1

Vi har begge været i London før – faktisk har vi været der sammen tre gange, hvis man tæller studieturen på gymnasiet med. Derfor har vi blot prioriteret at gå lange ture udenom de helt store turistattraktioner. Så det blev til en tur til Convent Garden, Tate Modern Museum, en kold gåtur på Millenium Bridge, fish and chips i Soho, koncert omkring Wood Green og så shopping på den sidste dag.

lon9 lon8

Jeg blev ret betaget af Simryn Gills billeder på Tate Modern.

lon11

Egentlig ville jeg gerne have købt garn – og jeg blev især begejstret for dette 500 grams nøgle! Men det var desværre lidt for krads til at strikke en trøje. Og jeg var afklaret med, at jeg ikke havde temperament til at strikke 5 par ens sokker 😀 Så det blev et nej, og et ja til en strikkebog i stedet.

lon3

Vi afsluttede turen med English breakfast i lufthavnen og et forsinket fly… Happy Valentines Day to us!

Dette indlæg blev udgivet i Rejse og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar