Kamera, telefon eller vaskemaskine?

IMG_0538.JPG

Jeg har holdt øje med priserne på nettet de sidste par dage. Bare for at se om der lige skulle være et super godt tilbud, som man bare ikke kunne klikke væk fra igen og sige nej til. Jeg kan ikke bestemme mig for, hvilken en af delene jeg skal købe først: kamera, iPhone 5S eller en topbetjent vaskemaskine? Det nemme svar er selvfølgelig bare at leve uden og gemme pengene til noget andet godt – som for eksempel en rejse til meget varmere sted! Men lad mig lige fortælle lidt om mine mini-dillemaer…

Kamera: Jeg har haft en gammel Nikon Coolpix købt i USA omkring 2010. Den har fungeret udemærket indtil for et halvt år siden, og nu kører den desværre alle nye batterier ned – og jeg har for resten også smidt opladeren væk. Jeg kan ikke engang tænde kameraet. Jeg er kamera-løs bortset fra den i min iPhone 4. Men jeg har haft kig på en Olympus Pen Lite E-PL5. Den står til omkring 2.800 kr. på Dustin.dk. Jeg har læst flere anmeldelser og set billeder taget med kameraet, og kommet frem til at det er mit næste kamera-køb! 

iPhone 5S: Ja, jeg har altså ikke brug for den nye iPhone 6, plus eller uret. Min iPhone 4 kører bare på det sidste liv, så den kan brænde sammen når som helst. Jeg har egentlig regnet med at vente med at købe den til det nye år, men jeg bliver lidt smånervøs nu, hvor den pludselig fryser på arbejdet eller bare går ud midt i det hele. Det kunne også være lækkert at bruge det til nogle af mine billeder herinde frem for de lidt slørede Instagram-billeder (undskyld for det).

Vaskemaskine: Hvis jeg skal være helt ærlig, så det nok den som jeg har allermest brug for lige nu. Men hvem gider at bruge penge på noget så kedeligt, når man i stedet kan få en fed gagdet? 🙂 Nå, men sagen er den, at vi ikke har nogen vaskekælder tilhørende ejendommen, som vi kan benytte os af. Derfor er vi nødt til at tage på møntvaskeriet, som så heldigvis er lige over for vejen. MEN virkelig, virkelig, virkelig dyrt. Lejligheden er så lille, så vi ikke kan have en kæmpestor vaskemaskine stående – men en topbetjent maskine er jo lille og smal, mens den stadig kan rumme mellem 5-7 kilo tøj ligesom de almindelige vaskemaskiner. Årh, den er svær… Jeg skal i tænkeboks.

Hvad ville du selv vælge i denne situation?

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i Tanker og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar