Julegaveræs – hermed klaret!

Jamen, tusind tak for opmuntringen, Fitness World. Jeg så først denne mail, da jeg kom hjem i aftes. Træningen blev droppet i dag til fordel for en omgang juleshopping med en sød veninde. Til gengæld fik jeg købt alle julegaverne – for første gang i så god tid! Men der var også lige en lille julegave til mig, for jeg hentede min ClubMatas-præmie i dag, der bestod af 8 stk. Cafe Latté glas fra Rosendahl. Det kostede mig omkring de 780 point, så det tog sin tid! Bagefter kørte vi en tur til Næstved Storcenter og fik købt en masse (tunge!) julegaver + lidt os selv selvfølgelig… 
Jeg fik lige lov til at prøve min venindes ringe. Hold da op, gid de var mine! En dag kommer jeg også til at eje sådan et sæt. Måske allerede i morgen?? Haha. Måske først om et par år eller 10 endnu… I morgen har min kæreste og jeg været sammen i 6 år ❤ Det skal vi fejre i København og bare nyde hinandens selskab. I princippet har vi allerede fejret honeymoon to gange i år. Folk har i hvert fald haft spurgt os både på Filippinerne og i Thailand – to unge mennesker, der rejser sammen = “de er gift” (første indskydelse i Asien). Vi tager tingene i vores egen rækkefølge!
Nå ja, så fik jeg også denne besked med. Jeg kunne dæleme godt tænke mig at vinde lidt af det hele! Jeg har ca. 14 dage til at nå at træne tre gange mere. Det kan jeg lige overskue og mere til inden al julemaden bliver serveret. Selvom jeg på det tidspunkt allerede har rundet 3-4 julefrokoster. Skidt med det. Der er tid til det hele!
Dette indlæg blev udgivet i December, Shopping. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar