Jeg savner solen!

I får lige et morgen-selfie fra toget med på vejen. Ja, altså taget for to dage siden. Det er ikke, fordi jeg ikke har lyst til at skrive herinde – men simpelthen fordi der ikke har været nok timer i døgnet for mig! Jeg er startet på det nye job i København i mandags. Der er faktisk gået fint, og det er nogle spændende opgaver, som jeg bliver sat til. Men så kommer vi den den stramme tidsplan…
05:30 Stå op og gøre klar
06:45 Tag bussen
07:14 Tag toget
08:33 Tag bussen
09:00 Arbejde
12:30 Frokost
13:00 Arbejde
17:00 Fri
17:09 Tag bussen
17:28 Tag toget
18:55 Tag bussen
19:15 Hjemme – lav mad, spise, gå i bad
22:30 Gå i seng
05:30 Stå op…
Det er ret hårdt at skulle vænne sig til at stå op så tidligt. Jeg har ikke set solen siden i søndags! Det er mørkt om morgenen og om aftenen, når jeg er på farten. Inde på kontoret er udsigten blot ud til andre bygninger. Men jeg har overnattet hos en veninde på Østerbro i går, så jeg har sovet hele halvanden time ekstra i dag! I hvert fald tidsmæssigt. Vi gik nok alt for sent i seng med al den snakken.
Nå ja, og er så er der et helt bestemt album, der spiller på repeat på min iPod frem og tilbage i toget: Passenger – All The Little Lights. Fantastisk sange til enten at blunde lidt til eller bare til at nyde turen. (Nu hvor man alligevel ikke kan slippe for den offentlige transport – jeg har heldigvis altid en siddeplads begge veje.)
Nu vil jeg hoppe videre med de andre ting, som jeg skal nå inden sengetid. Godnat!
Dette indlæg blev udgivet i Arbejde. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar