Jeg hader sne


Som pendler: Lige så snart en smule sne kommer på veje og skinner, falder hele rejseplanen til jorden. Heldigvis gik alt som smurt i morges, så jeg kunne møde til tiden. Men knap så heldigt på vej hjem i S-toget, hvor service-meddelsen i højtalerne lød: “Næste station er Glostrup. Dette bliver endestationen grundet sporfejl. I bedes alle stige af, da toget kører tilbage til København igen.” Come on! Jeg var kun 2 stoppesteder fra at være i Taastrup… Men min stedmor kom og hentede mig. Jeg var glad og ventede i Lidl for at holde varmen imens.

Som upraktisk fodgænger: Det kan godt være, at mine sorte ankelstøvler med slangeskindseffekt er super rare at gå i til dagligt. Men det har godt nok ikke været vejret til det! Jeg glæder mig allerede til den kommende weekend, hvor (det forhåbentligt ikke sner længere) jeg skal til Malmø og spendere lidt løn i Emporia med en sød og savnet veninde. 


Prøv lige at se denne ballademager. Jeg havde gemt mit strikkegarn i kufferten under en bunke tøj, men det forhindrede ikke Nicky i at finde det frem og kaste det ud på gangen!! Møgkat… Ej, man kan sgu ikke være sur på ham. Look at that babyface!

Både regionale tog samt S-tog kørte med forsinkelser her til aften – mon nogle stakler er strandet rundt omkring på iskolde stationer??
Dette indlæg blev udgivet i Tanker. Bogmærk permalinket.

2 svar til Jeg hader sne

  1. Gitte skriver:

    ååååh hvor er missen dejlig 😀
    Og jeg hader også sne! Seriølle, gå nu din vej igen.

Skriv et svar