It’s London, baby!

Billedet siger alt! Selvom det er dårlig kvalitet. Jeg har været i London med min mor og søster fra tirsdag til fredag, og min mor er typen, som vil have billeder af alt. Det minder mig lidt om det afsnit af Friends, hvor Joey skal til London for første gang. “Tag lige et billede af mig!” Rigtig underholdende at se på, for eftersom det er min tredje tur derhen, så har jeg ikke lige så stort behov for at få taget nogle billeder af mig selv. Mit kamera er fyldt med billeder af de to, og de ser så glade ud. Min mor har ikke rejst rundt i verden andet end når hun skal besøge familien på Filippinerne med en masse ærinder. Nu i 2013 har hun været i Berlin og London – bare for at holde ferie og nyde livet. Det har været rigtig hyggeligt. Men jeg har været en ussel guide i forhold til de ting, man SKAL se i byen. Min undskyldning er, at min mor har haft en mindre operationen for små to uger siden, så vi kan ikke gå konstant uden at holde pause. OG selvfølgelig fordi vi sad fast på Oxford Street og i Camden Market… Lige pludselig kom vi tilbage på hotellet med alt for mange poser!
Det er fra førstedagens jagt på Oxford street. Kun mit. Ej, jeg har delt Topshop-cupakes med min søster. Det har været overvældende for de andre at træde ind i de kæmpe 3-4 etagers tøj- og skoforretninger med kæmpe store SALE afdelinger. Bare når står af på Oxford Circus og kommer op til vejen – BUM – Topshop! Vi har også prøvet deres photoboot, men jeg har ikke lige billedet på mig. Det ser så sjovt og akavet ud på samme tid, fordi vi ikke har været klar over, at der bliver tager fire billeder! Så vi er lidt på vej ud på et af billeder og et andet med lukkede øjne. Typisk.
Min søster har valgt en dyr aktivitet – at besøge Madame Tussauds. At tage billeder sammen med voks-figurer i menneske størrelse er ikke lige mig. Især fordi jeg hader mannequin-dukker! Det skal ikke uddybes, sådan er det bare. Men jeg gør det gerne for dem. Heldigvis er der andre sjove ting i dette museum. Der er en slags grotte/spøgelseshus, hvor du skal gå igennem i komplet mørke, mens der er klædt en masse mennesker ud for at skræmme dig. I skulle have set min søster. Ha ha. Bagefter kan man gå ovenpå og se en 4D film – den vi har set handler om the Marvel Avengers. Tingene flyver i hovedet på dig, vand bliver sprøjtet, koldt luft pustet i nakken og “slag” fra ryggen i sædet. Min mor er løbet helt tør for luft af grin efter denne oplevelse.
Der er rigtig mange ude på gaden, der deler flyers ud med rabat til forskellige ting og sager. En af dem er 20 % på hele regningen hos Planet Hollywood. Super lækkert. God mad og søde smoothies. 
Min mor har en drøm om at se Vatikanet i Rom, og det næstbedste jeg kan give hende er St. Paul’s Cathedral. Av, indgangsbilletterne er dyre for at kigge rundt i kirken. Og jeg har endda været der to gange før allerede. Nå, men vi har været oppe i den anden øverste del af kirken – det føles faktisk som at gå op i rundetårn. Jeg bliver svimmel og træt i benene af det. Heldigvis går vejen nedad altid hurtigere!
¨
Jeg har savnet disse macaroons, siden jeg kom hjem fra Paris i vinteren 2012. Der var lige to æsker tilbage i caféen, og dem snuppede vi selvfølgelig med det vuns! Jeg skal lige hilse og sige, at jeg har faktisk har spist sundt og trænet regelmæssigt, siden jeg kom hjem fra Kina. Men nu skal der startes forfra efter en uge fyldt med lækkerier fra Londons gader. Det har været ren selvforkælelse. En gang imellem er det bare nødvendigt 🙂
Vores sidste dag slutter på Camden Market. De sidste pund skal bruges, og så bliver der alligevel hævet lidt mere. Der er rigtig god stemning, og de andre er imponeret over madboderne på gaden, der rummer en masse forskellige nationaliteter. Vi har nydt godt af Dim Sum dumplings i stedet for McDonalds den sidste dag. 
Jeg er kommet hjem med så mange ting, og der er ikke plads til noget af det. Jeg bliver nødt til at smide tøj og andre ting ud for at få plads til det nye. Åh nej. Det bryder jeg mig slet ikke om! Og ved I hvad? Om små to uger rejser jeg til Thailand for at mødes med min kæreste. Mon ikke jeg også finder en ting eller to der… 
Dette indlæg blev udgivet i Rejse. Bogmærk permalinket.

Et svar til It’s London, baby!

  1. Pingback: London, we meet again ❤ |

Skriv et svar