I kærlighedens tegn

I torsdags fejrede min kæreste og jeg vores 6 årsdag. Han kom med 12 smukke langstilkede roser til mig, inden vi skulle med toget til København. Det var overvældende, for jeg havde ikke regnet med så meget – især når vi kører på de sidste penge nu efter turen til Thailand. Det lykkedes os alligevel at have en hel fantastisk dag sammen. Vi fik en billig frokost på Jensen’s Bøfhus, fordi jeg om sider havde fået udfyldt to værdikort – så der skulle kun betales for drikkevarer. Lækkert! Bagefter gik tiden med at spadsere rundt på Strøget indtil en sund middag på RizRaz. Så sund som friturestegt falafel nu kunne være!

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Det var første gang, vi skulle ind og se 3D HFR (high frame rate) med 48 billeder i sekundet – i stedet for de oprindelig 24 billeder med “almindelig” 3D. Jeg blev slet ikke så svimmel, som jeg havde regnet med! Det var en super god film – bedre end den første del af Hobbitten. Jeg har ikke læst bogen, men min kæreste har, og han sagde også, at der blev digtet en hel del. Det kunne jeg også godt have sagt mig selv. Bogen er ikke engang på størrelse med de store Harry Potter-bøger, men de kan stadig til at få den til at fylde 3 film! Filmen sluttede (for mig) på et meget kritisk punkt, og jeg kunne ikke forstå, at vi skulle ud af biografen. Det kunne de bare ikke være bekendt. Jeg sad faktisk med samme følelse, da den første film endte – så det må være et godt tegn. Hvis I har set traileren, så kan man se de nye karakterer og dem man kender, som er med i filmen. Legolas! Det var da ikke dårligt at se ham igen. Problemet var bare, at jeg blev irriteret, når han skulle kæmpe. Jeg har fattet, at du er en flot elvermand – men derfor behøver du ikke danse hele tiden, når du slås! Og så et glædeligt gensyn med Evangeline Lilly i rollen som Tauriel, som jeg ikke har set i nogle serier eller film siden “Lost” som Kate. Glæd jer – tag ind og se filmen! 
Roserne var mere end nok, men han har altså købt en gave mere til mig. En forgyldt ring fra Pilgrim! Den er så flot, og jeg elsker guldfarvede smykker. Jeg har haft en dejlig dag fyldt med overraskelser. Min gave til ham har ikke været med nogen som helst romantisk bagtanke – men det er sgu heller ikke altid, fyre ville blive glad for det? Han fik en iPad mini-holder til et mikrofon stativ, så han kan have styr på alle sangene i stedet for at fumle med en mappe på et nodestativ. Jeg er så skide praktisk. Men han blev glad! Perfekt.
10 dage til jul! Nu skal jeg videre på arbejde. God weekend 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Kærlighed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar