En hemmelighed som ikke er hemmelig længere

en hemmelighed

En hemmelighed…

Ideen om en lille garnbiks kom allerede for 2,5 år siden, da jeg først rigtig kom i gang med at hækle. Jeg havde også strikket lidt – primært strømper. Men i takt med at jeg udviklede mine hækle og strikke kundskaber, så blev tanken om en webshop mere og mere interessant. Og ja, du har nok gættet det nu. Sammen med min stedmor, som er mere eller mindre strikke ekspert(!), har vi åbnet en foreløbig beskeden webshop med økologisk garn til bl.a. strik og hækling.

Hvorfor stedmor? Jamen, det var nok sammen med hende, at jeg virkelig fik blod på tanden i forhold til at lære flere og flere teknikker. Det startede ellers i provinsen, hvor min kære svigermor lærte mig at strikke strømper i juletiden. Desuden er det jo skønt at have en tæt på, som man kan dele alle sine skøre garn ideer med 🙂

Hvorfor økologisk? Det var faktisk ikke så svært at tage den beslutning. Vi brugte meget tid på finde leverandører med henblik, hvordan hele processen foregik – alt fra dyrevelfærd, forarbejdelse af materialer og selve produktionen. Der findes utrolig meget fantastisk garn i verden. Men nu hold op, hvor er der også mange dyr og medarbejdere, som bliver behandlet virkelig skidt. Alle kan i princippet skrive økologisk på deres garner, men vi undersøger også, om der foreligger nogle certificeringer – herunder der ikke er foregået mishandling af dyr eller udnyttelse af børnearbejde.

Webshoppen er lavet med den tanke, at hvis man har mulighed for det – så anbefaler vi, at man bruger økologiske materialer til sine projekter. Hvis man alligevel køber økologiske grøntsager, vil man så ikke også have økologisk bomuld til sine karklude? 🙂 Men ellers kan man jo blot holde øje med bloggen derinde og lade sig inspirere af kommende opskrifter – så kan man også starte med at få ryddet ud i sit eget garnlager. Det skal jeg i hvert fald snart i gang med!

Så en hemmelighed… Ja, ikke så meget mere. I skal være så velkommen at tage et på Eco Knitting, og så kan I holde øje med gode tilbud på Facebook eller Instagram (pssst, lige nu er der en åbningsrabat gældende i en hel uge!)

Det var vidst nok reklame for nu 😉 Rigtig god søndag!

en hemmelighed

 

Dette indlæg blev udgivet i Ecoknitting, Garn og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar