Happy weekend!

image (3)

Fredagen stod på Kulturnat i København sammen med venner og kæreste. Første stop var The Bronx Burger Bar på Nørrebrogade, hvor vi fik lækre burgere med curly fries! Mmmh. Bagefter gik vi tilbage mod Strøget og så koncert med Teitur & Pekka Kuusisto. Der var god stemning – og endda gratis kaffe og slik ved standen hos Nordisk Ministerråd. Derefter tog vi et smut forbi Rådhuspladsen for at se om vi måtte gå hele vejen op. Desværre, kunne det ikke lade sig gøre, så vi gik hen for at kigge på metrobyggeriet, hvor man kunne komme helt ned i skakten. Men der var også flere timers kø! Skidt pyt. Aftenen for os sluttede af på et værtshus på Frederiksberg – altså en succes.

Min mor og lillesøster kom på besøg for første gang i den nye lejlighed. Min mor lavede mad til os – det var første gang, vi havde haft så meget mad i vores lille køkken 🙂 Bagefter tog min søster og jeg en tur ud for at blande lidt slik samt købe nogle lækre bubble teas på The Mad Hatter Bubble Tea Emporium ved Sankt Hans Torv.

image (1)

image (2)

Jeg blev færdig med min poncho i går! Opskriften er fra “Hende der Frk. Spuur“, og jeg har brugt ca. 12 nøgler 100% uldgarn med en løbelængde på 50 gram = 92 meter fra Netto, da de var sat ned fra 15 til 10 kr. stykket. Jeg har brugt en hæklenål nr. 3,50 mm. Min søster har allerede bestilt en i hvid, måske lige lidt længere. Jeg ved ikke helt om jeg skal beholde den selv, men det får vi at se 🙂

image

Jeg beklager flytterodet i baggrunden!

Dette indlæg blev udgivet i Hæklet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar