Fra sommer til efterår…

Så har jeg været hjemme i Danmark i to uger, og tiden er simpelthen fløjet afsted. Jeg havde lige fem dage sammen med min kæreste, hvor vi fejrede hans fødselsdag og egentlig bare nød hinandens selskab. Men så kom dagen hvor han skulle flyve til Nepal for at lave frivilligt arbejde, samt vandre gennem landets smukke natur. Jeg vidste jo godt, at han skulle afsted – allerede inden jeg tog til Kina. Alligevel var det så trist at se ham vise boardingpasset frem og vinke farvel på den anden side af security. Det var jeg ikke klar til… Men at savne er jo sundt, og det kommer vi til at opleve en del det kommende år. Mere om det senere. NU vil jeg vise et par billeder fra Kina, som jeg ikke har vist jer endnu.
Sidste middag hos Xiaoxias familie inden vi skulle rejse videre til Shanghai, Hangzhou, Beijing og hjem til København.
I Yunnan regionen kørte vi meget rundt i bjergene, og så var der lige tid til at køre ind til siden for at tage billeder.
The Double Dragon Bridge i Jianshui ved solnedgang.
Yuangyang Hani Terraced Field med smukke rismarker over det hele.
Den Himmelske Fredsplads med mine kineser-øjne.
River Cruise i Shanghai ved solnedgang.
Jeg savner maden. De friske grøntsager hver dag og selvfølgelig Peking and i Beijing! Der er røget et par kilo mere på, men de ryger snart igen. Jeg starter for første gang nogensinde i et fitness center i morgen. Der har ikke været tid i denne uge med en arbejdsuge på 52 timer. Puha, velkommen hjem da. Men jeg har nogle gode nyheder!
  • Min farmor fra USA kommer endelig til Danmark igen til oktober.
  • Min farmors lillesøster og niece fra Filippinerne kommer for første gang til Danmark samme dag.
  • Min mor har været igennem sin tredje og sidste maveoperation. Thank God.
  • Min mor, søster og jeg tager til London for at hygge i eftersårsferien.
  • Jeg tager til Thailand til november for at mødes og rejse rundt med min kæreste.
Så jeg fortsætter med et sommervejr på 30 grader lidt endnu i Thailand. Jeg glæder mig så meget.. Min Karrimor rejserygsæk er klar – jeg mangler kun nogle få praktiske ting til turen. 2013 er det år, hvor jeg har rejst allermest. 
Og ved I hvad? Det føles fantastisk!

Dette indlæg blev udgivet i Kina, Rejse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar