Forhindring #2: Hvornår flyver vi?

Der kan opstå misforståelse, når den anden halvdel befinder sig på den anden side af jorden. Det har jeg i hvert fald fundet ud af…

Jeg fik en dejlig overraskelse forleden, da en dame kom med dette til mig fredag eftermiddag. Jeg var lige kommet ind af døren og skulle faktisk afsted igen – videre på arbejde. Der stod ikke noget navn på afsenderen, men der herskede ingen tvivl, for der stod “Jeg glæder mig til at se dig om 5 dage! Jeg savner dig.” Et sødt lille kort fra min kæreste. Men vi snakkede sammen på Viber dagen efter, og jeg fik sagt; Jamen, vi ses da først om 6 dage?? UPS. Han havde så købt den forkerte flybillet med ankomst tirsdag formiddag. Jeg ankommer først onsdag morgen. D’oh. Det ville koste 650 kr. i gebyr for ham for et fly med ankomst samme dag som mig, men så ville han først lande midt om natten. Det ville heller ikke nytte noget, så han kunne lige så godt spare pengene. Øv, øv. Men værre er det jo ikke, for så kan han endelig få det varme bad, som han har set frem til de sidste seks uger.

MEN! Et virkeligt stort men… Så finder jeg denne artikel på TV2 News’ hjemmeside “Strejke truer: Danske passagerer påvirket”. Piloterne hos Norwegian har varslet strejke, og fristen for forhandlingerne er nu i dag. Hvis det ender ud i strejke, så går der måske endnu længere tid, før jeg ser min savnede kæreste. Vi har heller ikke tid til at forlænge ferien, da vi begge har et arbejde, der skal passes. Nu må vi se. Jeg følger med på min TV2 News app… Ret nørdet. Jeg ved det.

Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Thailand. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar