Film: “Søstre” af Hirokazu Koreeda

film

Film, sushi og saké på en tirsdag. Min kæreste og jeg var i Grand Teatret i går for at se forpremieren på den japanske film Søstre – instrueret af Hirokazu Koreeda. Jeg havde set en af hans film før samme sted – Min søns familie – som nok er en af mine absolutte yndlingsfilm.

Ligesom den så handler filmen om en familie med sine op- og nedture, og ikke mindst hemmeligheder. Eksempelvis hvordan den ældste i flokken kan tage ansvar og blive hurtigt voksen i en meget ung alder, og hvor går grænsen i forhold til at ofre sine egne ønsker for familiens skyld. Udover det, er der filmet i mange smukke omgivelser, så jeg har virkelig fået lyst til at rejse til Japan igen. “Søstre” har almindelig premiere fra på torsdag, så jeg kan varmt anbefale den, hvis du gerne vil se en bid af Japan.

film

Efter filmen var der lidt gratis sushi og saké til gæsterne udenfor. Det var super lækkert det hele – og så havde jeg endda fået to billetter for én billets pris! Så er det ingen sag at invitere sin kæreste ud på en helt almindelig hverdag 😉

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar