Endelig fredag!

Jeg havde en krimi-agtigt oplevelse på arbejdet i formiddags. Vi havde lagt mærke til, at døren ind til en lejlighed på etagen under os havde stået åbent siden i går morges. Meget mærkeligt. Min chef prøvede at banke på døren og råbe “Hallo?” ind ad døren – uden svar. Så jeg prøvede at finde et telefonnummer på nettet, som jeg kunne ringe til. Intet svar. Chefen prøvede endda at ringe til nummeret igen, mens han stod foran døren. Mobilen ringede indefra, men ingen tog den! Tankerne fløj i hovedet på mig. Tænk, hvis der ligger en død person derinde?? Jeg var glad for, at jeg ikke skulle derned og kigge. Vi endte med at ringe til politiet for at melde vores bekymring, eftersom døren stadigvæk stod åbent + alarmen var slået fra. Jeg fandt til gengæld aldrig ud af, hvad der var sket – for politiet var inde for at kigge uden at finde nogen, så de efterlod blot en seddel til beboerne… Nå, men spændingen sluttede ikke der. En times tid efter valgte chefen, at alle på kontoret skulle have noget kage fra bageren. Det blev til en rigtig lækker jordbærkage 
I går så jeg bare til på de sociale medier, hvor vanvittigt voksne mennesker opførte sig for at fingrene i de populære Søstrene Grene borde. Ja, jeg skulle jo passe mit arbejde. Gad vide, om de 200+ mennesker, der stod i kø foran de enkelte butikker, overhovedet havde fri – eller om de bare alle pjækkede fra enten skole eller arbejde? Jeg ville selvfølgelig også gerne ha’ haft et sæt, men jeg var udemærket klar over, at der ville være udsolgt på ingen tid. Men jeg prøvede nu alligevel at tage et smut forbi Søstrene Grene på Fisketorvet – efter arbejde ved 17-tiden, og der var sørme’ et lillebitte sengebord til mig! Og selvfølgelig lidt andet godt :-))
Jeg blev også færdig med dette fine hæklet etui med opskriften fra Lutter Idyl. Det var første forsøg og faktisk ikke til mig. Jeg har en anden modtager i tankerne… Nu er jeg allerede i gang med et nyt i andre farver og lidt større størrelse. Det er lidt svært at få klemt min hæklenål str. 10 og 12 mm ned i dette etui, så jeg kalder den for prototypen.
More crocheting coming up 😉
Dette indlæg blev udgivet i Garn, Hæklet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar