En overskudsagtig mandag

IMG_0541-0.JPG

 Efter at have brugt weekenden på at flytte rundt på tingene i lejligheden og smide en masse ud, samt en tur til Ikea, så kunne jeg godt have brugt en afslappet mandag aften. Sådan blev det bare ikke. Min mandag har i stedet været super produktiv!

1. Min arbejdsdag gik hurtigere end sædvanligt (altså mentalt, jeg har ikke fået fingrene i Hermiones tidsvender). Pludselig var klokken lidt i fire, og ja, så var der ikke længe til fyraften.

2. Jeg gjorde rent lige så snart jeg kom hjem, mens min kæreste lavede mad.

3. Mit medlemskab hos Fitness World blev aktiveret igen, så jeg tog til Puls/Styrke holdtræning – for første gang. That shit is going to hurt tomorrow.

IMG_0542-0.JPG

 Jeg skulle købe kanel på vej hjem fra fitness (som faktisk kun ligger 600 meter fra hvor jeg bor). Da jeg kom ud til min cykel, så kunne jeg simpelthen ikke huske, hvilken vej der førte hjemad. Story of my life. Jeg tænkte, at det jo kun var 5 minutter væk på cykel, så hey – det kunne ikke gå helt galt? Jep. Det tog så 15 minutter at cykle hjem i stedet, fordi min trætte hjerne valgte at cykle i den modsatte retning. Seriøst…

IMG_0545.JPG

Men da jeg kom hjem træt og irriteret, så havde min kæreste lavet risengrød til mig. Så kunne jeg godt grine af mig selv og bruge resten aftenen på at se serier på Netflix.

For resten så sker der noget helt vildt i morgen. Jeg skal til Ed Sheeran koncert!!! 🙂 Jeg har siddet og sunget flere af hans sange igennem i går aftes bare for lige at varme op. Ventetiden har været lang, men nu nærmer det sig. Glæder mig til at skråle med på de gamle kendinger som “The A Team” og “Small Bump“, såvel som de nye “Don’t” og “I’m A Mess“. Det bliver en fest, og det hele kommer til at være i selskab med en sød veninde. Can’t wait!

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i København og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar