Doi Inthanon National Park


Efter 11 timer i natbus med en flok meget sociale backpackere nåede vi endelig frem til Chiang Mai busterminal. Der var et længere stop midt om natten, men jeg havde hverken lyst til at spise eller drikke noget, for så skal jeg bare tisse hver time. Toilettet i bussen er ikke ligefrem noget, som jeg vil anbefale… (Kan I se regnbuen??)
Lige nu bor vi ca. 20 minutters gang fra den gamle bydel i Chiang Mai, der byder på templer og forberedelser til byens kommende festival. Jeg anede ikke, hvad jeg ville se og opleve i denne provins på forhånd. “Hvad skal der ske?” Jeg vidste bare, at jeg ville nå lidt af både Nord- og Sydthailand. Det lykkedes at finde anmeldelser af Gem Excursion Advisor på Tripadvisor.com. Jeg bookede deres “2 days Lanna Highlights”, som I kan læse mere om herVi gav kun 440 kr. pr. person inkl. bådturen til Laos næste dag. Her er et par billeder fra Doi Inthanon National Park i Chiang Mai.
Wachirathan vandfaldet
Bjergfolkets rismarker

Gaver lagt ved Kong Inthanons mindesten
Thailand’s højeste punkt – 2565 meter over havets overflade
Udsigten fra kongens tårn
Dronningens tårn
Det var en rigtig hyggelig dag. Vi blev hentet klokken 8:45 om morgenen og kørt hjem igen klokken 18, så der havde stort set været fuldt program den dag. Men det er ikke noget sammenlignet den næste tur. To be continued…
Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Thailand. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar