Det hele handler om valget

 

Så kom dagen. Min lillesøster fylder 17 år i dag. Og nå ja, folketingsvalget anno 2015. Allerede fra morgenstunden har mit feed på diverse sociale medier været fyldt med folks status omkring valget. “Jeg har stemt!” Og så er der de lidt aggressive typer: “Jeg har stemt XXX! Og hvis du ikke også gør det, så er du for langt ude!” Omformuleret lidt mildere… På arbejdet har vi da også diskuteret emnet lidt – og her til aften sidder min kæreste og jeg på sofaen og nørder valg-optællingen i fjernsynet. Ham med sin guitar – og mig med mit hæklegrej. Altså når jeg ikke lige sidder og skriver eller holder øje med folks diskussioner på Facebook. Det er ret så underholdende. Vi har selv stemt i De Gamles By på Nørrebro.

Der har været stille på bloggen her på det sidste. Jeg har blandt andet:

1. Døjet med noget sygdom

2. Fået besøg fra Polen

3. Fået besøg fra Aarhus

4. Været til koncert

5. Vundet billetter til et Viaplay event

6. Fejret (eller bare husket) 7,5 års dag med min kæreste

7. Bestilt mit Japan Rail Pass (rejser på søndag!)

8. Tilmeldt mig jagttegn med start i næste måned

Jeg har haft så travlt – og jeg synes bare, at de sidste to måneder er gået alt for stærkt! Når det er fyraften i morgen, så holder jeg egentlig ferie. 3 ugers ferie. Alene. Eller ikke helt – for jeg har jo min familie omkring mig i Japan. Men uden min kæreste. Han har bare at holde alle mine stueplanter i live indtil jeg kommer hjem! Ellers bliver det dyrt at starte forfra igen 😀 Just saying…

Men I skal da ikke snydes for de billeder, som jeg har taget den seneste tid – men det må lige komme løbende. Lige nu er jeg lige optaget af min koldskål med danske jordbær, som står og venter på mig. (Aften snack)

  

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i Tanker og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar