December-hygge

I onsdags var der sangaften i Halskov Kirke, hvor min søster og kusine skulle underholde med luciaoptog og julemusik. Min søster fik rollen som luciabrud, og vores kusine gik lige bag ved hende. Var de ikke bare søde?! Det var helt nostalgisk for mig, for selvom jeg aldrig var bruden, så nåede jeg også at være med i et luciaoptog i min korte karriere som kirkesanger i starten af mine teenageår – udover de obligatoriske i folkeskolen. Det var hyggeligt med sangene, kaffe, te og kage, men de små prædikener fra præsterne gjorde aftenen meget lang og døsig. Jeg var i hvert fald ved at falde i søvn på et tidspunkt. Heldigvis var der masser af sukker på bordet i form af juleslik og småkager…
Torsdag formiddag lykkedes det mig at bytte min aftenvagt væk – inden orkanen for alvor ramte Danmark. Det havde ikke været spor sjovt at være strandet i Slagelse, så jeg var taknemmelig, mens jeg fulgte med i nyhederne med en bunke marcipanbrød. (Ja, juleræset gik i gang allerede for mig i denne uge. Nu kan kan jeg ikke stoppe!)
Fredag eftermiddag var nok den værste dag at tage på arbejde. Stormen var stadig godt kørende, men det var lastbilerne ikke, eftersom Storebæltsbroen var lukket. Jeg gik i god tid for at nå bybussen ud til stationen (ca. 2 km. væk). Den var forsinket. En dame kom hen til mig og sagde, det var håbløst – ingen busser havde kørt hele dagen. Nå… 5 minutter efter kom den dog alligevel. Desværre, holdte den ind til siden efter 5 minutter igen, hvor buschaufføren sagde: “I må gå resten af vejen. Jeg kan ikke komme forbi lastbilerne og bilerne, der holder i kø til broen.” Jeg var allerede negativ efter at vente på bussen, så det her gjorde bare dagen endnu værre. Vinden var så voldsom, at jeg næsten ikke kunne få vejret. Alligevel ringede jeg til en veninde og brokkede mig alt det, mine lunger kunne klare. Jeg nåede ikke mit tog, ventede endnu 40 minutter og kom et kvarter for sent på arbejde. Fan-fucking-tastic. Gudskelov hentede min kæreste mig efter arbejde klokken 22. Love that guy.
Jeg har sluttet weekenden af med en roadtrip til Esbjerg og gensyn med venner fra efterskolen. Det har været rigtig hyggeligt. Samtalen startede bare, hvor det slap – og så var der gang i festen… Øreringene på sidste billede er mine yndlings lige for tiden, og de har kun kostet 20,- (købt i Thailand). Nu skal jeg bare lade op indtil herlighederne allerede begynder fra på onsdag!! December is being good to me.
Hvad har I fået tiden til at gå med i weekenden?
Dette indlæg blev udgivet i December. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar