Cykellås for alle pengene!

ionus_sort

 

Det lykkes mig endelig at få transporteret min cykel fra Korsør til København. Der er dog en ting, som godt kan irritere mig ved DSB (måske bare en ud af mange…) Når man kører med intercity-/regionaltog, så skal man købe en cykelbillet. Fint, den fylder jo også en del. Men hvorfor kan man ikke: 1) Få en plads integreret i billetten, så man er sikker på, at man kan være i toget? eller 2) Så lad det i mindste være muligt at købe cykelplads fra jeres billetautomater, når I har nedlagt samtlige DSB-kiosker i provinsen!

Nå, men så stiller man sig selvfølgelig foran den vogn, hvor cykler skal stilles. Men men men… Så kommer der jo en kæmpe barnevogn (som man ikke skal købe billet til, fyi) – og så må jeg ellers løbe til en anden vogn og stå i midtergangen, udsat for andre folks nedladende blikke. Selvom jeg ikke blev anklaget for noget, så meldte jeg direkte ud, at der simpelthen ikke var plads i den rette vogn. Bum. Jeg vil jo også bare til København ligesom jer andre – min billet er vel ikke mindre værd end jeres?

Men sådan er det jo med DSB. Endnu en herlig tur – og den var selvfølgelig forsinket. Det var nok også derfor, at kontrolløren havde opgivet mig, for han fik aldrig set min billet eller bedt mig om at skifte vogn.

I den anledning at jeg har fået min røde Mustang-cykel (Kvickly’s finest) med til storbyen, har jeg anskaffet mig en forsikringsgodkendt cykellås oveni. Nu ved jeg ikke lige, hvad den reelle vægt er på kædelåsen, men det føles virkelig som at have 5 kg ekstra i tasken. Det er en Abus 8900 Ionus, og jeg fik den på tilbud til 395 kr. hos Cykelgear.dk. Nu må vi se, hvor længe min cykel overlever bylivet 🙂

IMG_0249

IMG_0255

Follow my blog with Bloglovin ❤

Dette indlæg blev udgivet i København, Shopping. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar