AOH messen 2016

ska3

I sidste uge var jeg og mine kære stedmor på AOH messen (Alt Om Håndarbejde) i Rødovrehallen. Vi havde ikke været der før, så det tog lidt tid at kigge alle de fine stande igennem. Det første jeg købte var garn til et Exploration Station sjal hos Yarn Lovers, hvor June var så rar og hjælpsom med at vælge farver – som endte med at blive de her flotte bundter på billedet.

ska4

Jeg var også så heldig at vinde en konkurrence hos Uldstedet på deres instagram profil i forbindelse med jeg postede dette billede af deres stand til AOH messen. Præmien er blevet sendt til mig, så jeg ser frem til at modtage og åbne pakken. Jeg elsker gaver!

ska1

Jeg var stadig helt vild med farverne efter at have vundet garnet op. Men jo længere jeg fik strikket på sjalet, jo mindre overbevist blev jeg om at farverne var skide gode sammen. Jeg er nu over halvvejs med sjalet, og jeg kan kun sige: Jeg kommer til at ligne et kæmpe omvandrende candyfloss. Men pyt med det. Garnet er så blødt og lækkert og dyrt! Altså til normalpris – nu fik jeg jo en rigtig god messerabat 🙂

ska2

Min kæreste og jeg ankom til London i går. Jeg har været syg det sidste stykke tid, så jeg var heller ikke det mest spændende selskab i går – men det har nu alligevel været hyggeligt med gåture og en masse snak. For dem der kender os begge, så ved de fleste at vi sjældent har tid sammen på hverdage. Det har derfor været virkelig tiltrængt bare at rydde et par dage i kalenderen og bare være sammen.

Så nu vil jeg ud og nyde dagen inden vi i aften skal se Tame Impala på Alexandra Palace ❤

Dette indlæg blev udgivet i Garn, Rejse og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar