Årets julegaver

Jeg har fået så mange gaver i år, og det er jo dejligt – for jeg elsker at pakke gaver op!
Dvd’er: Mad Men sæson 6. Back To The Future 1-3 (desværre købt i Blu-ray, så den skal lige byttes til almindelig dvd).
CD’er: Agnes Obel – Aventine (2013). Passenger – All The Little Lights (2012).
Gavekort: 150,- til Matas. 500,- til IKEA.
Hud- og hårpleje: Lee Stafford – Hair Growth hårkur. The Body Shop – Mango Body Butter.
Bog: Jane Austen – Mansfield Park (1814).
Flytte-hjemmefra-ting: Rosendahl vandkaraffel, 4 stk. vandglas og 4 stk. grand cru skåle. Raadvad Erica bestiksæt til 4 personer. Fleece plaid (130×180 cm) fra Jysk.
Slik: Anthon Berg chokoladeæske. Toffifee chokoladeæske. Og så lige hvid chokolade fra Rom!
Smukke øreringe fra min kærestes to søde søskende…
Men det er ikke engang slut! Min mor har været i Rom med to veninder her op til julen, og jeg har fået et par bukser, en cardigan og hvid chokolade – som en slags “tillykke-med-det-nye-job-her-er-noget-arbejdstøj”. Jeg elsker også at give gaver. For nogle er det en sur tjans at bevæge sig igennem mængden af jule-shoppere, men jeg synes, det er rigtig hyggeligt. Det er sjovt at bruge tid på at finde den helt rigtige gave til hver enkelt person – også selvom det er på budget, for så er det jo om at holde øjnene åbne for alle de fine ting, der er sat ned i december måned. Jeg satte en hel dag af til det sammen med en veninde og klarede alle gaverne på én dag. 
I Fitness World kunne man i perioden 1.-24. december hente et gratis gavekort og give det til en ven, som kunne få lov til at træne gratis i 14 dage med fri fitness og hold. Og det gjorde jeg! I dag havde jeg min kusine med og viste hende rundt derinde. Det var hylende morsomt, da hun skulle melde sig ind – hun blev helt forvirret og glemte både sit CPR-nr. og mobilnummer, da fyren i receptionen spurgte efter det. Måske hun var betaget af ham? Jeg skulle ha’ filmet det… Åh, den teenage-tid (Selvom det garanteret kunne ha’ været mig). 2,5 times træning efter en julefrokost hos svigerfamilien i går med spisning i 9 timer. Det går ikke rigtig op. Puha. Men maden smagte jo bare så godt!!!
Hvad har I fået af julegaver i år? Og skal I stadig nå flere julefrokoster inden det nye år? 🙂
Dette indlæg blev udgivet i December, Jul. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar